MELAYU KAN AKU..

BLOG YANG AKAN MENGGUNAKAN HAMPIR 99% BAHASA MELAYU DALAM TULISAN DAN KARANGANNYA..CINTAI BAHASA KEBANGSAAN..HEHE

h

ARSENAL..GUNNERS..THE PRIDE OF LONDON.!

DISABLE HIGHLIGHT

Monday, December 6, 2010

BLOG BARU PILIHAN MALAYSIA~

Hahahaha..
sape2 yg bace post nie aku pasti dan penuh yakin korg gelak kn kalau aku ckp aku nk turut serta menyemakkan diri dalam "pertandingan" nie..haha..
Niat aku masuk sudah pastinya bukan utk menang kan..sudah pasti blog sehuduh blog ku ini dikuis awal2 kan..haha..Sekadar bertujuan untuk menyokong usaha2 para blogger yg aktif utk meluaskan jajahan blogger2 baru kat Malaysia nie mungkin..Dan mungkin dgn aku sertai benda2 nie..aku dapat blaja benda2 baru dari blogger2 senior kan..maklumlah..saya junior yang baru selesai menjalani proses orentasi..hehe..
Tanpa banyak cerita..bagi menyertai "pertandingan" ini..terma dan syarat akan ku turuti..

sebelum tu..SALAM MAAL HIJRAH ..
dan tahniah kepada budak Uitm Lendu itu..(Merujuk kepada Irine Nadia) kerana menang dalam Blog Pilihan Malaysia bagi kategori Blog Personal Wanita Pilihan ..tahniiiah!!aku bdk UiTM jgk taw!sbb tuh aku sokong kau!HAHA.Tahniah juga pada semua pemenang lain...

OK2..aku masuk kategori blog PERSONAL ok..hehe..

   LINK BLOG PILIHAN MALAYSIA:
http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/

TARIKH KEMASUKAN KE BLOG YANG PERTAMA KALINYA BESERTA LINK:(15 /10/2010)

http://mp3merahbiru.blogspot.com/2010/10/new-blogger.html

TERIMA KASIH..ASSALAMUALAIKUM..

FAIZ BAHARIN

7 comments:

  1. hahaha//join mick..jom invite ezza skali..haha

    ReplyDelete
  2. dah berjaya !! tercatat lah blog awak

    http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/12/senarai-blog-baru-2010-pilihan-6.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan..CIk Ila follow.. :)

    ReplyDelete
  4. singgah melawat blog kamu.. kita BPM sekumpulan la.. no 219.. do follow me k.. i will follow u.. =).. cheers bro!

    ReplyDelete
  5. GOODLUCK! vote for me 237 hee :D

    ReplyDelete